Елім-Україна СНАТ-1000. Стабілізатор напруги

Елім-Україна

Стабілізатор СНАТ-1000 – це стабілізатори напруги “Елім-Україна” з тиристорним керуванням.

Найкраще СНАТ-1000 підходить для якісного і безшумного електроживлення холодильника і котла, а також будь-якої побутової та комп’ютерної техніки, потужність якої не перевищує 800 Вт.

При цьому, вони справляються з широким діапазоном напруги електричної мережі і відмінно впоратися з усіма викликами, які трапляються в місцевості з неякісним електропостачанням або з регулярними коливаннями напруги в мережі.

5,900.00

Особливості стабілізаторів СНАТ-1000:

Висока ефективність – одне з головних достоїнств цих приладів. Їх ККД досягає позначки 92%. На рівні залишається і точність стабілізації напруги, яка коливається в межах ± 4%. При виникненні будь-якої дестабілізуючої ситуації з напругою в мережі стабілізатор спрацьовує протягом 40 мілісекунд. Така висока швидкість активізації обладнання гарантує, що скачки в мережі не вплинуть на функціонування підключеного обладнання.

Моделі цієї серії забезпечені багатофункціональним і зручним дисплеєм. Система буде оперативно сповіщати користувача про якісь зміни в роботі: обраний режим функціонування, активізація опції блокування, спрацьовування захисту, вихід з ладу і ін. Таким чином, функції багатофункціонального дисплея не обмежуються простими демонстраційними можливостями.

Стабілізатори СНАТ відрізняються своєю універсальністю. Вся справа в широті діапазонів вхідного напруги (150 ~ 250 VAC). Їх можна використовувати практично для будь-якого обладнання

У ньому продумані системи захисту від високих температур, а також підвищеного і зниженого напруги, короткого замикання, перевантаження. Тому кожному користувачеві гарантовані і якісна стабілізація параметрів мережі, і довгострокова робота техніки.

Вага 5 кг
Розміри 210 × 155 × 205 мм
Тип

Потужність, Вт

Кількість фаз

Напруга, В

Діапазон вхідної напруги, В

Захист

, , , ,

Індикація

, , ,

Корпус

Спосіб монтажу

Клас захисту

Робоча температура, град.Ц

Гарантія, міс

Виробник